Zaterdag 30 januari  2021 geef ik (Christine) online een BodyTalk Access training, waarbij je leert  zelf je gezondheid en veerkracht te ondersteunen! In 10 minuten per dag. Met 6 effectieve technieken.  Je leert de BodyTalk Access-routine in één dag en hebt er een leven lang baat bij. Jij en je dierbaren!

Juist nu is een sterk immuunsysteem meer dan ooit van belang. En het afbouwen van stress en het stimuleren van een actieve waterhuishouding tot op celniveau heeft hier een positieve invloed op.

Hoe je je waterhuishouding, bewegingsapparaat, immuunsysteem en hersenfuncties kunt optimaliseren, leer je zaterdag 30 januari as in mijn ONLINE BODYTALK ACCESS-dagtraining. Je hebt voor alle technieken alleen je eigen handen nodig, en je kunt ze ook bij anderen toepassen: je kinderen, partner, familie, in sportteams en bij je patiënten en cliënten.

Gewoonlijk  € 160; nu voor 140 €.  Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op:
m 06 555 777 90, tinew@xs4all.nl, www.bodytalkamsterdam.nl

Meer informatie vind je via https://www.bodytalksystem.com/learn/access/wellness.cfm en https://www.youtube.com/watch?v=YHWDnFeKplo

BodyTalk Access ONLINE via ZOOM
Zaterdag 30 januari 2021, 9.30 – 17 uur
140 €, certificaat en studieboek ontvang je per post.
Aanmelden/vragen: Christine Wagner, m 06 555 777 90, tinew@xs4all.nl

Het BodyTalk Systeem: jouw lichaam vertelt wat het nodig heeft om weer in balans te komen!  

Heb je behoefte aan meer energie en ontspanning? Meer vertrouwen in de toekomst? Of wil je minder fysieke en emotionele klachten?

BodyTalk helpt bij (chronische) hoofdpijn, slaap- en  hormonale stoornissen, slechte spijsvertering, depressie, stress en ontstekingen. Je lichaam geeft in een BodyTalk-behandeling precies aan wat het nodig heeft. Vandaar ook BodyTalk. Het BodyTalk Systeem ondersteunt je lichaam bij het in evenwicht brengen van lichaam, geest en (onder)bewustzijn en bevordert zo het welzijn en de gezondheid.  

BodyTalk is een holistische, veilige en niet-invasieve vorm van energiegeneeskunde. Het werd in de jaren 90 door John Veltheim ontwikkeld. De oorspronkelijk in Australië geboren chiropractor is ook  acupuncturist, Reiki meester en filosoof. In zijn BodyTalk methode combineert Veltheim elementen van de traditionele Chinese en Westerse geneeskunde met concepten van de complementaire geneeskunde en natuurwetenschappen zoals bio-energetische psychologie en moderne kwantumfysica.

Toelichting Patrick: ik heb zelf al verschillende BodyTalk sessies gedaan en was erg onder de indruk van de diepgang van de sessies, die soms tot aan de geboorte gingen in het achterhalen van oorzaken. Waar houdingstherapie zich vrijwel uitsluitend op het fysieke lichaam richt, is BodyTalk een mooie aanvulling voor onze mentale en emotionele gezondheid. Vaak bereik je in 1 sessie al een doorbraak. Christine heeft me ook een eenvoudige techniek geleerd die je op jezelf kunt toepassen. Deze komt ook aan de orde in de Access Training. Aanbevolen!