Praktijk voor Houdingstherapie Hercules is gelegen in het NERA gebouw aan de Radioweg 3 in Nederhorst den Berg (officieel: Horstermeer, net buiten het dorp) en ligt in de Horstermeerpolder, een prachtig natuurgebied tussen Hilversum en Amsterdam, aan de rand van het Gooi, in het midden van Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst Den Berg. Het gebouw ligt in een gebied dat wordt beheerd door Natuurmonumenten.

Navigatie

De meeste navigatiesystemen vertellen u dat u op de bestemming bent gearriveerd voordat dit het geval is. Rijdt u in dat geval nog een stukje door tot u aan uw rechterhand een groot gebouw ziet met een groen cijfer 3. Let op het laatste stuk (radioweg) rijdt u op een doodlopende weg, blijf hierbij op de verharde weg en rijd met de bocht mee. Dit is het punt waarop de meesten denken “ik zit verkeerd”. Gewoon doorrijden! Graag hier wel uw snelheid minderen, u bevindt zich in een natuurgebied en over deze weg rijden regelmatig landbouwvoertuigen, ruiters, fietsers en lopen wandelaars (met/zonder honden). Geniet van het uitzicht!

Shetlanders

Shetlanders vlakbij de praktijk

Het gebouw

Als u het hek (bij de grote groene 3) binnenrijdt ziet u gelijk de hoofdingang van het gebouw voor u, de ingang is via de trap. De buitendeur is meestal niet op slot. Als u het gebouw binnen komt, gaat u links de gang in. De praktijk is gelijk de eerste deur in de gang links, mijn kaartje hangt in het display. Graag wel even aankloppen in verband met mogelijke andere klanten.

Parkeren

Voor het gebouw zijn 4 parkeerplekken links naast de ingang. Graag strak parkeren zodat er 4 auto’s kunnen staan. Als deze vol zijn, zijn er aan de zijkant van het gebouw voldoende parkeerplekken.

Toiletten en omkleden

Als u het gebouw binnen komt, zijn in de gang rechts de toiletten. U kunt zich hier eventueel ook omkleden. Als u het comfortabeler vindt kunt u zich in de praktijkruimte ook omkleden.

Wachtruimte

Er is in het gebouw helaas geen wachtruimte. Als u (veel) te vroeg bent, gelieve even in de auto te wachten of geniet u van een wandeling in de mooie omgeving. Als u alvast naar de praktijkruimte komt, graag even aankloppen in verband met andere klanten.

Openbaar vervoer

Helaas is de praktijklocatie zeer slecht te bereiken met openbaar vervoer. U kunt altijd contact met mij opnemen zodat ik u op kan halen bij dichtstbijzijnde treinstation of bushalte, geef dit aan bij het maken van de afspraak zodat ik hier bij mijn planning rekening mee kan houden. Een alternatief is om een vouwfiets mee te nemen in trein en/of bus, voor het laatste stuk. Het is ongeveer 2,5 kilometer vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Het dichtstbijzijnde treinstation is Hilversum, het is dan nog ongeveer 10 kilometer.

GPS coördinaten

Als u de GPS coördinaten moet invoeren, voert u in (afhankelijk van uw systeem):

  • 52°14’29.4″N, 5°04’36.9″E of
  • 52.241456, 5.076932

Plan direct een afspraak in