Ik waande me even in Oekraïne vorige week. Ik was uitgenodigd op een feestje dat helemaal in Oekraïense sferen was ingericht. De kleuren, de hapjes, de drankjes, de muziek. Het was super gezellig! Ik heb in lange tijd niet zo gedanst en het was zo fijn dat het weer kon!

Een vriend van mij was ook mee en het deed me zo goed om hem ook te zien dansen, omdat ik weet dat er een tijd was dat dit absoluut niet kon. Hij was namelijk ooit cliënt van mij vanwege pijnklachten. Ik heb hem geholpen de balans in zijn lichaam terug te vinden en daar plukt hij nu nog steeds de vruchten van. Hij vertelde me dat hij nu zo goed aanvoelt wat zijn lichaam nodig heeft en wat hij moet doen als hij weer een pijntje voelt opkomen. Hij is zo blij dat hij weer alles kan doen wat hij wil en dat hij tijdens het feestje ook lekker mee kon doen, in plaats van de hele avond op een stoel te zitten en te kijken naar anderen die plezier hebben.

Ik herken wat hij zegt. Toen ik zelf klachten had moest ik er niet aan denken om een hele avond te dansen. Ik was blij als ik zonder al te veel problemen een normale dag door kon komen. Maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het heerlijk is om niet na te hoeven denken over wat je wel of niet aankan en gewoon spontaan de dansvloer op te kunnen springen!

Hoe zit dat bij jou? Kun jij doen wat je wilt wanneer je dat wilt of word je beperkt in je fysieke mogelijkheden?

Blijf er niet mee lopen, ook al heb je al zo veel geprobeerd. Bij mij komen zo vaak mensen die al overal geweest zijn en toch kan ik ze vaak helpen.

Waarom?

Omdat ik verder kijk dan de klacht die je hebt. Pijn in je rug komt niet per se uit je rug. Het kan te maken hebben met de stand van je bekken, zwakke spiertjes in je voet, irritatie in je kniegewricht en zo zijn er nog wel een paar oorzaken te bedenken.

Je hebt niets te verliezen, toch?

Maak een afspraak voor een QuickScan en ik vertel je wat ik zie aan de manier waarop je staat en of dat te maken kan hebben met je klachten. De QuickScan is altijd vrijblijvend. Ik ga je niets verkopen, ik laat het aan jou over of je daarna met mij wilt werken.

Groetjes,

Patrick.