Stress is goed als je even iets moet presteren, maar langdurige stress doet meer kwaad dan goed. In deze tijd van werken vanuit huis waarin iedereen maar verwacht dat je altijd maar bereikbaar bent en liefst direct antwoordt op alle sociale media impulsen, kan de balans doorslaan naar de negatieve kant. Hoe vind je voldoende ME-time om dit alles aan te kunnen en toch je sociale netwerk te onderhouden.

Ik ben recentelijk in aanraking gekomen met een klein draagbaar Frequentie techniek apparaat dat je op een heel bijzondere manier ondersteunt in je gezondheid, balans en welzijn.

Dit frequentie apparaat is een medisch gecertificeerd klasse 2a product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Naast de genoemde gecertificeerde aandoeningen, zijn er nog talloze andere behulpzame programma’s ter ondersteuning van welzijn in deze hectische tijd.
In de 2 jaar dat dit jonge groeiende Duitse bedrijf nu bestaat is dit product al in >40 landen (Europa, VS, Dubai, India, Singapore.) aan meer dan 150.000 enthousiaste klanten verkocht. Vanwege hun 2 jarig bestaan zijn er tot t/m 30 april 2021 mooie promotie acties om dit product alleen via “Social Selling” met korting via mij aan te schaffen.

Gesteund door dit bijzondere frequentie apparaat en een bewustwording dat ontspanning de beste remedie is om in de huidige 24-uurs economie staande te blijven, heb ik een nieuwe balans gevonden en een verbeterde gezondheid die ik graag met jullie zou willen delen. Als je geïnteresseerd bent om te zien of deze aanpak ook voor jou iets zou kunnen zijn om jezelf ook met dit bijzondere frequentie apparaat te ondersteunen, hoor ik graag van je.

Kijk voor meer info op anderlevennu.nl  of neem contact met mij op via info@anderlevenNu.nl

Hartelijke Groet,  Hetty Roest-Koppel uit Hilversum

Toelichting Patrick: allereerst een disclaimer dat ik uitsluitend content plaats waar ik zelf ervaring mee heb en een positief effect van heb ervaren. Ik heb dit apparaatje via Hetty leren kennen en was in eerste instantie sceptisch. Ik wilde het graag eerst aan den lijve ondervinden voordat ik er één zou aanschaffen. Hetty was zo vriendelijk om me er een uit te lenen. Ik voelde tijdens de allereerste sessie gelijk al een krachtig effect. In de periode daarna werd ik steeds meer overtuigd van de werking van dit wonderbaarlijke apparaatje en dit heeft mij doen besluiten om er ook een aan te schaffen. In deze kortingsperiode scheelde dat best veel geld! En ik heb Hetty gevraagd om een mooi stukje hierover te schrijven.