Dat begrijp ik wel hoor. Als je die oefeningen altijd trouw doet, kan ik me voorstellen dat je even niets wilt in je vakantie. Je gezin heeft misschien geen zin om te wachten met het kasteelbezoek of een dagje strand tot jij een keer je oefeningen gedaan hebt.

Aan de andere kant, je wilt niet de vooruitgang die je hebt geboekt teniet doen. Je voelt je net fitter worden, je kunt beter bewegen, je hebt veel minder pijn dankzij de oefeningen die je dagelijks doet. Je lichaam heeft er baat bij, dat voel je zelf ook wel, toch?

Het goede nieuws is dat mensen van mij altijd een aangepast menu krijgen voor de vakantie als ze dat willen. Het maakt niet uit of je in een hotel, tent, camper of huisje logeert, de oefeningen die ik je geef kun je overal doen. Je krijgt ook een aangepast schema voor je vakantie, zodat je gezin er ook geen last van heeft.

Even dagelijks een paar minuutjes en dan heb je het weer gehad. Dan kun je in elk geval goed uitgelijnd aan je dag beginnen. Het zal goed voelen om te weten dat je de tijd hebt besteed aan je lichaam die het nodig heeft. Goed bezig!

Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om de oefeningen er een beetje in te houden. In de periode dat ik zelf pijn had, was ik helemaal niet consequent met sporten of het doen van oefeningen. Het gevolg daarvan ervaarde ik dagelijks wanneer ik weer belemmerd werd om te doen wat ik graag wilde.

Ook op vakantie ga ik dus door met sporten en bewegen. Wandelen, fietsen, yoga, maar op zijn minst doe ik in de ochtend wat specifieke oefeningen om mijn dag goed te beginnen.

Heb jij behoefte aan oefeningen om tijdens je vakantie te kunnen doen? Neem dan even contact met mij op via de website:

https://www.houdingstherapie-hercules.nl/

Groetjes,

Patrick.