Op Facebook en via de nieuwsbrief worden regelmatig oefeningen gedeeld. Like de pagina of schrijf u in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte gehouden te worden en bovendien korting te krijgen op houdingstherapie. Oefeningen uit de houdingstherapie zijn over het algemeen rustig (maar zeer effectief) en voor de meeste mensen goed uit te voeren, maar zijn altijd op eigen risico, omdat ik u nu eenmaal niet kan zien. Probeert u eens de volgende oefeningen:

Oefenseries

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om toegang te krijgen tot de volgende 8 oefeningen (en veel meer)!

Eenvoudige oefeningen

Meer uitdagende oefeningen

  • Een pittige oefening die zeer goed helpt om de heupfunctie te verbeteren: Side bear crawls
  • Een oefening die werkt aan uw (zijwaartse) heupstabiliteit: Wall stork

Tips

  • 2 tips om niet onderuitgezakt te zitten: op het werk, in de auto of waar dan ook: deze link

Neem contact op als u hier vragen over heeft of om te laten weten wat uw ervaringen zijn!

Het is aan te bevelen om een menu review te doen als u zelf oefeningen gaat doen. Op die manier bent u verzekerd van de meest effectieve uitvoering van de oefeningen. Ik probeer de oefeningen op de site zo goed mogelijk te beschrijven, maar de ervaring leert dat klanten toch altijd wat details over het hoofd zien.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, dan krijgt u toegang tot 8 gratis oefeningen. Dit zijn algemene oefeningen (dus niet op uw lichaam of klacht toegespitst) maar werken over het algemeen erg goed. U krijgt bovendien een leuke korting op houdingstherapie. Als u ook nog uw verjaardag invult, krijgt u een leuk kado ter waarde van maximaal 164 euro!