Hé? Oefeningen doen vóór het sporten?

Ja, ik snap dat dat heel gek klinkt. Maar als ik je vertel dat je dan nog meer uit je training kunt halen als je de oefeningen doet die ik je geef, is dat misschien wel interessant voor je?

Stel dat je serieus aan het trainen bent omdat je spieren wilt kweken, een marathon wilt gaan lopen of je conditie weer wilt opbouwen na een blessure. Het is in elk geval belangrijk voor je dat je je aan je routine kunt houden. Je wilt jezelf niet overbelasten of zonder de juiste opwarming aan je training beginnen.

De juiste oefeningen voor een training kunnen ervoor zorgen dat je net dat stapje verder kunt om je conditie en kracht op te bouwen. Je weet dat de opbouw hem juist in de laatste fase zit, op het moment dat het zwaar begint te worden. Als je dan net nog een paar minuten door kunt lopen of een paar herhalingen extra kunt doen, daar zit de groei en de mogelijkheid voor betere prestaties.

De oefeningen die ik je geef zijn speciaal afgestemd op jou en de activiteit die je wilt gaan doen. Je krijgt precies wat nodig is. En ik hou ook nog rekening met de invulling van je dag; een doordeweekse dag, weekend, een werkdag, een sportdag, vakantie, etc.  Op deze manier is het goed in te passen en zijn de oefeningen snel moeiteloos onderdeel van je dag.

Ben je benieuwd naar hoe jij nog effectiever kunt gaan sporten?

Neem contact met me op, dan vertel ik je er alles over!