Heb jij al jaren klachten en ‘alles’ al geprobeerd?

Alles is wel veel. Ik kan met zekerheid zeggen dat je niet alles geprobeerd hebt. Maar misschien wil je dat ook wel niet. Niet meer. Na zo veel fysio, massage, acupunctuur, osteopathie, kraken, dryneedling, etc. ben je er op een gegeven moment wel klaar mee. Als het hoogst haalbare maar een paar dagen pijnverlichting is, laat dan maar zitten, toch? Dat begrijp ik. En ik begrijp dan ook dat je bij mijn berichten denkt: ‘Daar heb je weer zo’n therapeut die denkt dat zijn methode wél gaat helpen.’

Ik ga heel eerlijk zijn. Ik kan je niet de garantie geven dat mijn methode het wondermiddel is. Was het maar waar. Maar ik kan wel zeggen dat mijn methode bij veel mensen de oplossing was waar zij naar zochten. En veel van die mensen stonden waar jij nu staat. Eigenlijk waren ze al bezig er zich bij neer te leggen dat ze er maar mee moesten leren leven.

En toch was er iets in hen dat zei: ‘Probeer het nog een keer. Je bent te jong om de rest van je leven met pijn te blijven lopen. Wat heb je te verliezen?’

Wat kan ik jou bieden wat veel andere behandelingen niet bieden? Zoeken naar de oorzaak en die aanpakken, in plaats van alleen de pijn te bestrijden.

Massage is tijdelijk prettig en stimuleert de doorbloeding, wat pijn vermindert. Kraken, manipuleren en andere ‘hands-on’ behandelingen, hebben bijna allemaal datzelfde effect. De circulatie verbetert en daarmee verbetert bijna elke klacht. Je zult wel merken dat je een stuk minder last hebt van rugpijn als je rug lekker warm en soepel is door een warme douche of de sauna. Maar op de lange termijn helpt het je niet. Je zult het moeten blijven doen, de rest van je leven. Goed voor de portemonnee van de hulpverleners en saunacomplexen, maar niet zo goed voor die van jou.

Natuurlijk werk ik ook niet gratis, maar ik heb niet de intentie om jou levenslang als cliënt te behouden. Ik ga met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht, geef je de begeleiding en adviezen die je nodig hebt om van je klacht af te komen en daarna kun je het zelf. Een eenmalige investering van tijd, geld en energie, maar wel een investering in het mooiste doel: jezelf.

Ben je nog niet overtuigd dat ik iets voor je kan doen? Laten we jouw klacht vrijblijvend bespreken.

Neem contact op!

Groetjes,

Patrick.