Je zult wel denken: Is Patrick overgestapt? Is ie schoonheidsspecialist geworden of zo, met die ‘voor’ en ‘na’ foto’s?

Nee hoor, geen zorgen.

Houdingstherapie Hercules gaat beter dan ooit.

We zijn ondertussen een klein team, wat in de komende tijd nog gaat groeien. Er komen meer houdingstherapeuten bij, waardoor we nog meer mensen kunnen helpen hun leven te veranderen.

Dat is niet overdreven gezegd, dat houdingstherapie je leven kan veranderen.

Bedenk maar eens wat een gevolgen het allemaal kan hebben, als je een fit, sterk en gezond lichaam hebt.

Zal ik er eens een paar op een rijtje zetten?

-Je ademhaling verbetert. Een goede houding opent de borstkas, waardoor je longen meer ruimte hebben om volledig uit te zetten. Dit resulteert in een diepere, rustigere ademhaling en verhoogt het zuurstofniveau in je lichaam.

-Cliënten vertellen dat hun energie toeneemt. Dat is niet gek. Doordat je lichaam zich niet meer letterlijk in allerlei bochten hoeft te wringen en hoeft te compenseren, krijg je meer energie beschikbaar voor je dagelijkse activiteiten.

-Betere focus en concentratie. Een goede houding heeft niet alleen fysieke voordelen; het heeft ook invloed op je mentale scherpte. Een goede houding helpt de bloedtoevoer naar de hersenen te verbeteren, waardoor je je beter kunt focussen en concentreren.

-Heerlijk slapen. Een ontspannen lichaam en geest kunnen leiden tot een betere slaapkwaliteit. Minder spanning betekent minder kans op ongemak en pijn tijdens het slapen, wat zich vertaalt naar een rustgevende nachtrust.

-Blakend van (zelf)vertrouwen. Naarmate je lichaam sterker en stabieler wordt kun je merken dat je rechterop gaat staan. Je vertrouwen in je lichaam groeit en daarmee het vertrouwen in jezelf. We weten allemaal dat positiviteit positiviteit aantrekt, dus dit kan doorwerken tot andere aspecten in je leven.

-Een rustigere uitstraling en een ontspannen, blij gezicht. Mensen die altijd pijn hebben, hebben een van pijn doortrokken gezicht. Dat wordt op een gegeven moment normaal, je weet niet meer beter. Maar na verloop van tijd gaan mensen om je heen zeggen: “He, wat zie je er goed uit!” De last op je schouders maakt plaats voor verlichting en ontspanning en dat zie je.

Genoeg redenen om deze transformatie ook te willen in je leven?

Ik maak deze reis graag samen met jou.

Laten we even in gesprek gaan over hoe ik jou het beste kan helpen: https://www.houdingstherapie-hercules.nl/contactformulier/