Wat zou jij denken als ik dat tegen je zou zeggen? “Nou lekker dan, wat moet ik met zo’n therapeut?”

Zoiets?

Ik snap je hoor. Op elke hoek van de straat kun je wel een therapeut vinden die je masseert, recht zet, prikt of kraakt. Dus waarom zou je dan bij mij komen?

Omdat ik anders naar je kijk. Ik ga er niet vanuit dat er iets mis is met jou dat ‘gefixt’ moet worden. Je wordt alleen belemmerd in je bewegingen door bepaalde factoren. Factoren die ik samen met jou opspoor, maar die vervolgens door jou zelf prima op te lossen zijn.

Dat is alleen maar goed nieuws. Want dat bespaart je tijd, geld en energie, die je voor al die dingen kunt gaan gebruiken die je weer zult kunnen als je bij mij geweest bent.

Waarom zou je afhankelijk willen zijn van een therapeut die jou om de zoveel tijd recht moet zetten en weer in balans moet zien te krijgen?

Je bent niet ‘stuk’, je lichaam is niet ‘stuk’. Ernstige aandoeningen heb je als het goed is uitgesloten, dus daar heb ik het niet over. In principe ben je gezond, dus ik werk vanuit dat uitgangspunt. Door mijn training en ervaring kan ik vrij snel zien wat de reden is van jouw pijn of bewegingsbeperking. Alle lichaamsdelen werken met elkaar samen. Als er ergens iets niet goed zit, kan dat ook op andere plekken effect hebben.

Pijn in je rug is meestal geen ernstige aandoening. Mensen blijven er onterecht te lang mee lopen in de overtuiging dat er niets aan te doen is. Dat je een aantal therapeuten hebt gehad die de oplossing niet hadden, wil niet zeggen dat die oplossing er niet is. Als je al jarenlang behandeld wordt en het heeft onvoldoende effect, is het dus tijd voor iets anders.

Blijkbaar is behandelen dan dus voor jou de oplossing niet.

Wat dan wel?

Maak een afspraak voor een QuickScan en ik vertel het je. Meer weten over de QuickScan?

Gratis Quick Scan van je houding