Beste deelnemer aan de gratis anti-RSI-training, dank voor je deelname! Hieronder vind je alle informatie.

Gebruikte oefeningen

De oefeningen die je hebt gedaan tijdens de training komen uit de Egoscue-methode van houdingstherapie. Een methode die al meer dan 40 jaar bestaat en in principe een individuele methode is die op basis van de pijnklachten en de houding van iemand, een persoonlijk oefenschema berekent om pijnvrij te worden en blijven. De gebruikte oefeningen zijn in dit geval algemeen voor de ‘gemiddelde’ persoon. Mocht je deze training zelf nog eens gaan doen, sla dan altijd de oefeningen over die de klachten verergeren.

Donatie

Mijn praktijk is een startend bedrijf. Ik help mensen graag om pijnvrij te worden en blijven en doe veel gratis activiteiten maar een donatie wordt zeker op prijs gesteld. Je kunt op 2 manieren doneren:

  1. Via Paypal. Als je een Paypal-account hebt, kun je doneren via deze link.
  2. Via een Tikkie. Hiervoor heb ik wel je telefoonnummer nodig zodat ik die via Whatsapp kan delen. Laat die even weten via de contactmogelijkheden of in een privébericht via de facebookpagina.

Opname

Bij een donatie van minimaal 10 euro kun je ervoor kiezen om de opname van de sessie te ontvangen. Ik stuur je die dan per mail (of als je liever hebt via Whatsapp), dus heb ik in dat geval je gegevens nodig. Kijk even op deze pagina voor de contactmogelijkheden of stuur een privébericht via de facebookpagina.

App met oefeningen

Bij een donatie van minimaal 10 euro kun je er ook voor kiezen om in plaats van de opname, de oefeningen via een app te ontvangen die je op je smart device installeert (aanbevolen). Deze is beschikbaar voor zowel Android als Apple devices. Hierin staan uitgebreide beschrijvingen, plaatjes en video’s van de oefeningen en hierin zit ook een ingebouwde timer. Daarnaast kun je de oefeningen ook uitprinten of via je internetbrowser bekijken. Hieronder zie je een aantal screen shots van deze app. Klik op het screenshot om deze te vergroten. Als je hier gebruik van wilt maken heb ik minimaal je naam en e-mailadres nodig om een account voor je aan te maken. Kijk even op deze pagina voor de contactmogelijkheden of deel deze via een privébericht via de facebookpagina.

Gratis tips voor thuiswerken

Download hier de PDF of klik op het plaatje hieronder! Voel je vrij om deze PDF met anderen te delen!

Gratis online workshop

Heb je interesse om pijnvrij te worden en blijven, kom dan naar de gratis online workshop over Leven Zonder Pijn, deze wordt regelmatig gegeven. Klik hier voor de eerstvolgende mogelijkheid! Kun je niet op die datum, schrijf je dan toch in, dan word je op de hoogte gehouden van de eerstvolgende mogelijkheid. Lees verder onder het plaatje wat je kunt verwachten. Het evenement is tevens op de facebookpagina te vinden (schrijf je echter altijd in via de inschrijflink).

Wat ga je leren in deze online workshop?
  • Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen. Je bent bij diverse behandelaars geweest of misschien zelfs een operatie gehad. Waarom heeft dat niet (blijvend) gewerkt?
  • Hoe pak je de oorzaak aan van de pijn en de kern van de klachten in plaats van de symptomen?
  • Waarom moet je NU actie ondernemen?
  • Helpen hulpmiddelen nou echt?
  • Wat is houdingstherapie (niet), wat heeft houding met je klachten te maken en hoe is het met jouw houding gesteld?
  • Hoe kun je tot op hoge leeftijd actief en vitaal blijven zonder beperkingen? Hoe kun je voorkomen dat je achter de rollator terecht komt?

We doen in de workshop een paar korte (rustige) oefeningen en tests. Je hoeft hier geen speciale kleding voor aan. Deze oefeningen lijken op de oefeningen die we tijdens de anti-RSI training hebben gedaan.
Nodig vooral je vrienden uit!

Schrijf je hier in voor de gratis online workshop

Gratis online trainingen

Wil je weten wanneer de volgende gratis online training is? Kijk op deze pagina. Er zijn diverse soorten trainingen dus kijk even goed wanneer wat gegeven wordt!

Gratis oefeningen

Kijk gerust nog even rond op de site. Je vindt hier onder andere informatie over de methode van houdingstherapie die ik gebruik (die altijd individueel wordt afgestemd op jouw houding en klachten) en veel gratis resources waaronder gratis oefeningen.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je toegang tot nog 2 exclusieve oefenseries van in totaal 8 oefeningen. Je krijgt dan tevens regelmatig tips, informatie en oefeningen toegestuurd en bent als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten zoals gratis workshops en trainingen.

Contactmogelijkheden

Heb je nog vragen naar aanleiding van de workshop of de website? Op deze pagina vind je mijn contactgegevens. Je kunt natuurlijk ook via een privébericht via de facebookpagina contact opnemen. Ik zou het leuk vinden als je de praktijk wilt volgen op social media of je inschrijft voor de nieuwsbrief. Zo word je op de hoogte gehouden van nieuws op het gebied van houding en pijnklachten en krijg je regelmatig een gratis oefening en word je op de hoogte gehouden van de komende (gratis) activiteiten.

Je bent van harte welkom om een keer een gratis en vrijblijvende telefonische intake te doen om te kijken of ik iets voor je kan doen. Of gebruik te maken van de gratis quick scan. Die kan online gebeuren, via e-mail of op een van de praktijklocaties. Houdingstherapie (volgens deze methode) is een “no touch” methode waarbij je zélf het werk doet en ik je niet hoef aan te raken om je te helpen pijnvrij te worden!

Met gezonde groet,

Patrick van Enschot

Houdingstherapeut PAS gecertificeerd door Egoscue Instituut  / Egoscue affiliate

Praktijk voor Houdingstherapie Hercules