Je begint je avondeten toch ook niet met het toetje?

Mensen die bij mij komen om aan een betere houding te werken, krijgen een schema.

Een schema met oefeningen, helemaal afgestemd op wat zij nodig hebben en wat ze aankunnen.

Dit schema is te vergelijken met een menu. Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht. Er zit een logica in de opbouw van een menu. Je begint in een restaurant over het algemeen ook niet met het toetje, om vervolgens nog je hoofdgerecht en een voorgerecht te bestellen.

Het ‘menu’ dat je van mij krijgt, wordt speciaal voor jou gemaakt. Daar is over nagedacht en het is dan ook belangrijk dat je je houdt aan de structuur die er in zit.

Als je een dieet volgt, moet je je ook houden aan bepaalde richtlijnen. Tenminste, als je je doelen wilt bereiken. Jij bepaalt zelf of je dat patatje met mayonaise dan toch neemt, maar de consequenties neem je er dan bij.

Gezonde snacks zijn vaak ook onderdeel van een goed dieet. De tussendoortjes. Die zitten in mijn menu ook. Oefeningen die je even snel tussendoor kunt doen, hoe druk je ook bent.

De mensen die mijn adviezen opvolgen, bereiken in de meeste gevallen hun doel. Dat doel kan zijn: betere sportprestaties, soepeler bewegen of pijnklachten oplossen.

Mis jij een bepaalde structuur in het doen van de juiste oefeningen? Heb je het gevoel dat je maar wat doet, omdat je niet zo goed weet wat het beste voor jou is?

Neem dan contact met mij op, want ik kan wel zien wat jij nodig hebt en welke opbouw van oefeningen voor jou werkt.