Je hebt 0 behandelingen nodig!

Hoeveel behandelingen heb jij al ondergaan in de hoop van je pijnklachten af te komen? Elke keer weer die tijd vrijmaken om naar een therapeut te gaan. Elke keer weer betalen voor een behandeling.

En? Heeft het gewerkt?

Als je tijd en geld hebt geïnvesteerd en het werkte voor je, dan hoor je me niet.

Al kost het je duizenden euro’s, als je maar van je pijn af bent. Veel mensen zouden daar echt veel geld voor over hebben. Maar de mensen die uiteindelijk bij mij komen, klagen er juist over dat het NIET werkt. En ze zijn dan natuurlijk kritisch over wat ik doe, want waarom zou dit dan wel werken?

Terecht. Ik snap dat.

Maar bij mij krijg je geen behandelingen. Nul. Ik ga niet doen wat al die andere therapeuten doen, want dat gaat je niet helpen.

Ik ga kijken wat de oorzaak is van jouw klacht. Ik wil zien hoe je staat, hoe je beweegt. Ik wil zien bij welke bewegingen je pijn hebt. Ik wil weten wanneer je klacht begonnen is, wanneer je pijn hebt en wanneer niet. Ik wil nog veel meer weten, maar waar het om gaat is dat ik JOU behandel en niet alleen dat lichaamsdeel waar je last van hebt.

Heel veel lichaamsdelen werken met elkaar samen als je beweegt. Het is veel te kort door de bocht om alleen naar je rug te kijken als die pijn doet. Wat als het probleem in je heup zit? Of in je knie? Of je nek? Je lichaam is ook prima in staat problemen zelf op te lossen, als je het maar de juiste instructies geeft. De juiste oefeningen en de juiste houdingstips. Dan heeft je lichaam geen behandelingen nodig.

Behandelingen maken je afhankelijk van een hulpverlener. Ik ben er een voorstander van dat je onafhankelijk blijft. Ik vertel je wat je kunt doen, ik begeleid je zolang dat nodig is, maar ik geef je al snel de verantwoordelijkheid terug. Zelf doen! Dat is heel belangrijk.

Wil je precies weten hoe dat er voor jou uit kan zien?

Maak even een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.