Ik krijg veel vragen en merk dat er veel onduidelijkheid is over de online sessies. Daarom hier nog even op een rijtje welke sessies er zijn. Let goed op de terminologie want die gebruik ik zelf niet door elkaar.

  • Webinars zijn 2-wekelijkse gratis online sessies waarin ik uitleg geef over houdingstherapie. Het huidige webinar heet “Pijnvrij leven” en op deze site kun je hier meer over lezen en jezelf eventueel inschrijven. De kans is groot als je dit leest, dat je hier al een keer bij bent geweest, het heeft dan niet zoveel zin om nog een keer naar dezelfde presentatie te komen tenzij je hetzelfde verhaal nogmaals wilt lezen. Er is dus maar 1 webinar op dit moment.
    Ik heb wel plannen om webinars te gaan geven over andere onderwerpen in de loop van 2021. Denk aan een webinar over (blessurevrij) hardlopen, over knieklachten, en dergelijke. Suggesties zijn altijd welkom!
  • Gratis online informatiesessies worden momenteel 2-wekelijks gegeven en hebben uiteenlopende onderwerpen die niet altijd van tevoren vast staan. Het kan gaan over staan, lopen, zwangerschap, of een open vraag en antwoordsessie. De informatie en de toegangslink wordt uitsluitend toegestuurd aan diegenen op de mailing lijst die expliciet hebben aangegeven informatie over deze sessies te willen ontvangen. Als je graag op de hoogte gehouden wordt, laat dat dan even weten door een van de mails te beantwoorden of me te mailen op dit adres of via het Whatsapp chatvenster. Via de nieuwsbrief word je altijd op de hoogte gehouden van de meest actuele data.
  • Gratis online workouts worden af en toe gegeven en zijn algemene oefenseries van zo’n 40 minuten gebaseerd op de houdingstherapie. Kijk altijd even op deze pagina of er een online workout gepland staat.

Hopelijk voorkomt dit onduidelijkheid, als je nog vragen hebt hoor ik het graag!