Bedankt voor je aanwezigheid bij de workshop tijdens het academy-weekend! Hieronder vind je de relevante informatie.

Presentatie (PDF) – in het Engels

Oefeningen (PDF) – in het Engels

Wil je meer weten over de methode, voor jezelf of iemand anders, om pijnvrij te worden en blijven? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

Gratis

Voor een volledige uitleg van de methode raad ik het webinar aan. Dit geef ik elke 3 a 4 weken. Meer informatie en inschrijven via deze link.

Er zijn elke week gratis informatiesessies via zoom. Hierin beantwoord ik vragen die je hebt, ik vertel dus niet zelf een (standaard) verhaal maar ga in op vragen van de aanwezigen. Datums/tijden en links via deze pagina.

Je kunt zelf een gratis en vrijblijvend telefoongesprek (kan op verzoek ook via zoom/facetime/whatsapp etc) inplannen op deze pagina. Dan bespreken we je vraag.

Je kunt ook gelijk een gratis en vrijblijvende quick scan inplannen via deze pagina. Dan gaan we gelijk aan de hand van foto’s naar je houding kijken en krijg je advies. Dit kan gewoon online, of op een van de praktijklocaties

Volg ons op social media: via de facebookpagina, instagram of youtube blijf je op de hoogte en kun je ook gratis oefeningen doen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 2 gratis oefenseries van zeer effectieve oefeningen! Elke week op maandag krijg je dan een interessante mail met tips.

Persoonlijke trajecten

Heb je al klachten, dan kunnen we het beste een persoonlijk traject doen waarin ik je help van je klachten af te komen en de oorzaak hiervan te doorgronden. Voor PCC-ers geef ik de volgende kortingen op een persoonlijk traject van houdingstherapie:

  • 30% voor deelnemers aan het concours
  • 15% voor PCC-medewerkers
  • 10% voor familie van beide groepen.

Neem contact op voor de mogelijkheden (of plan eerst een telefoongesprek of quick scan in).

Vragen

Nogmaals heb je (of iemand in je omgeving) vragen schroom niet, vragen staat altijd vrij! Appen is het snelste, gebruik de whatsapp widget op deze pagina en kies whatsapp of mail om je vraag te stellen!

Groet en heel veel succes met je muzikale carriëre!