Praktijkruimte Noord

In Amsterdam is de praktijk gevestigd in de verzamelpraktijk van Noord Straalt, in het NDSM-gebied. We zitten naast Tool Center.

Let op! Werkzaamheden

Door werkzaamheden is er een wegopbreking en zijn er omleidingen om bij de praktijk te komen. Deze werkzaamheden duren tot de zomer 2024. 

Normaal zou je bij het rode kruis de straat binnen rijden, dit kruispunt is voorlopig afgesloten. Bij de groene pijl is momenteel de enige ingang tot de tt vasumweg. Let op het is maar een klein straatje bij de groene pijl, dus je rijdt er snel voorbij.

Met de auto

Volg omleidingsbord ‘T’. De praktijk is gewoon met de auto goed bereikbaar en u kunt voor de deur (aan de waterkant) parkeren. Let op, want er is een scherpe bocht op het eind.

Met openbaar vervoer

Vanaf de bushalte Atatürk of de halte Klaprozenweg zit u aan de goede kant van de omleiding. Het is een paar minuutjes lopen naar de praktijk. Vanaf de andere kant (pont NDSM) zitten de werkzaamheden er precies tussen en zul je moeten omlopen of -fietsen. 

Lopend of met de fiets vanaf de pont

Als u van de pont komt, is het even kijken hoe u het makkelijkst bij de praktijk komt. Momenteel dient u vanaf de pont iets links aan te houden, en als het ware links om de omleiding heen te lopen of fietsen.

Navigatie-apps

Mijn ervaring is dat van alle navigatie-apps en -systemen, alleen Waze de juiste weg kent momenteel. De andere stoppen aan de verkeerde kant van de praktijk, dus volg met de auto in dat geval omleidingsbord ‘T’.

Informatie gemeente

zie ook deze link

Het gebouw

Het gebouw is onopvallend behalve het logo van Noord Straalt. Als u aanbelt bij de voordeur zal er iemand voor u opendoen.

Neem de trap naar de eerste verdieping en, mocht u te vroeg zijn, neemt u even plaats in de gang op een van de stoeltjes. Ik kom u halen zodra het tijd is voor uw afspraak.

Parkeren

Er is meestal genoeg parkeerplek aan de overzijde van de praktijk, aan het water. LET OP! Het is hier betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 19:00 en op zon- en feestdagen van 12:00 tot 19:00. De parkeerkosten zijn EUR 1,60 per uur, u kunt betalen bij een van de parkeerautomaten. Er wordt regelmatig gecontroleerd dus neem a.u.b. het risico niet. U kunt betalen met kaart (bankpas of creditcard) of met een van de parkeer-apps. Gebruik in dat geval nummer 19569.

Tip: via deze website controleert u waar u eventueel gratis kunt parkeren als u het niet erg vindt om een stukje te lopen. Deze informatie is doorgaans juist maar is altijd op eigen risico!

Toegankelijkheid

Er is een traplift aanwezig indien u slecht ter been bent. Geef even aan dat u hiervan gebruik wilt maken als u aanbelt, dan komt een van ons u helpen om deze te bedienen.

Toiletten en omkleden

Als u het gebouw binnen komt, zijn in de gang rechts de toiletten. U kunt zich hier eventueel ook omkleden. Als u het comfortabeler vindt kunt u zich in de praktijkruimte ook omkleden. Er zijn geen douches (echter een sessie houdingstherapie is doorgaans niet intensief).

Wachtruimte

Neemt u s.v.p. plaats in de gang op een van de stoeltjes als u te vroeg bent. U kunt ook even appen of bellen dat u er bent, misschien ben ik al eerder beschikbaar. Moet u even wachten, kijkt u dan eens naar de kaartjes en folders van de overige activiteiten die in het centrum georganiseerd worden!

Openbaar vervoer

De praktijklocatie in Amsterdam is goed te bereiken met openbaar vervoer. Lees echter de tijdelijke omleidingsinformatie boven aan de pagina. 

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Lopend of met de fiets: met veerpont 903 vanaf Amsterdam Centraal of veerpont 906 vanaf de Pontsteiger Houtmankade naar de NDSM.  De pont vanaf de Pontsteiger in West doet er 7 minuten over; die vanaf CS 14 minuten.  De pont is in Amsterdam gratis. Loop vanaf de pontsteiger NDSM de ms Van Riemsdijkweg op. Na 350 meter gaat u rechtsaf de tt Vasumweg op, in 5 minuten bent u bij de praktijk.
  • Met de bus: bijvoorbeeld GVB-lijnen 35 en 36 (halte Atatürk/Klaprozenweg) en Connexion-lijnen 391 en 394 (halte Klaprozenweg). Voor de routeplanner openbaar vervoer: ga naar www.9292.nl

Plan gelijk een afspraak in met onderstaande knop!

Overige aanbieders

Kijk ook eens op de site voor ons hele multi-disciplinaire team op deze locatei!