Naast houdingstherapeut gecertificeerd door Egoscue Instituut, ben ik ook gecertificeerd Soul Body Fusion® beoefenaar. Bij een Soul Body Fusion® sessie wordt de lagere trillingssnelheid van het lichaam gesynchroniseerd met de hogere trillingssnelheid van de ziel. Dit maakt het mogelijk om lichaam en ziel samen te krijgen in een harmonisch veld.

In het kort een uitleg over een Soul Body Fusion® sessie:

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hogere bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genomend. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

Een Soul Body Fusion® sessie kan ook heel goed op afstand gegeven worden, fysieke aanwezigheid of contact zijn niet nodig. Ook bij een fysieke sessie hoef je niet per se aangeraakt te worden.

Meer informatie volgt. Tot die tijd, raadpleeg de officiële Nederlandse website van Soul Body Fusion®