Ongeveer 10 jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia, ook daarvoor liep ik al regelmatig bij Fysiotherapeuten , Cesar enz.
Na mijn operatie had ik gehoopt van het hele probleem af te zijn maar dat nam helaas al snel af . Thuis heb ik ondertussen een aangepaste stoel
en werk ik momenteel 50% op de zaak en 50% thuis . S`nachts kwam ik pas heel laat in slaap door mijn zere benen. Auto rijden langer dan een uur was nagenoeg niet mogelijk of ik moest halverwege een keer stoppen om een stukje te lopen . Ik had me er min of meer al bij neergelegd dat dit het gewoon was en dat ik er mee moest leren leven. Via mijn broer kwam ik bij Patrick terecht. Ik weet nog goed de allereerste keer dat we online contact hadden en ik gelijk wat oefeningen op kreeg dat ik op dat moment heel slecht was, Patrick zal wel gedacht hebben…. Draaien zat er niet in en iedere beweging deed zeer. Vanaf dat moment ben ik gaan oefenen volgens de Egoscue methode. Eerst dacht ik is dit echt alles, ik word hier niet moe van en maar 15-30 minuten oefenen per dag?
Nu na een paar maanden aan de slag met Patrick ben ik heel veel beter geworden. Kan veel langer zitten, grotere stukken in de auto en val nauwelijks nog terug doordat ik gewoon veel sterker ben geworden. Zo lang lopen tobben en dan middels een vrij eenvoudige methode dit effect, ok het is wel discipline om iedere dag even een moment te oefenen maar al een maanden geen zere benen meer, mijn medicijnen verder afgebouwd en gewoon veel fitter. Ik ga hier voorlopig wel mee door en kan het iedereen aanraden!

Marco heeft vanaf het begin de methode goed toegepast en uitstekende vooruitgang laten zien, ga zo door!!