oefeningen op kantoor
actieve groepssessie
workshop
actieve groepssessie
workshop
actieve groepssessie

Er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijven. Wat dacht u ervan om een teambuilding-sessie te combineren met houdingstherapie? Werknemers die zich goed voelen zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. Verder waarderen werknemers het zeer als u als werkgever laat zien te investeren in hun gezondheid en welzijn.

Workshops

Workshops duren ongeveer een uur en hierin leggen we uit hoe belangrijk een goede houding is. Deze workshops bieden een goede introductie en zijn met name gericht op kantoorpersoneel dat veel zit. We bespreken de effecten van zitten en geven veel hands-on tips over hoe je meer kunt bewegen op een (werk)dag. Daarnaast doen we enkele oefeningen en demonstreren we hoe effectief korte en eenvoudige oefeningen kunnen zijn. Alle deelnemers krijgen een oefenprogramma en uitgebreid informatiepakket mee dat zal helpen om de effecten van zitten tegen te gaan.

Actieve groepssessies

In een actieve groepssessie, die ook ongeveer een uur duurt, ligt de nadruk meer op actieve oefeningen. Na een korte uitleg doen we een serie van eenvoudige maar zeer doeltreffende oefeningen die het effect van zitten vrijwel volledig tegengaan. Deze oefeningen pakken ook de meest voorkomende klachten van kantoorpersoneel aan, te weten pijn in bovenrug/nek/schouder en onderrug. Na deze actieve groepssessie gaat uw personeel ook daadwerkelijk met een beter gevoel weer aan het werk.

Individuele trajecten

Naast de bovengenoemde mogelijkheden kunnen wij uw werknemers een individueel traject aanbieden. Hierbij gaat iedereen afzonderlijk een houdingstherapie-traject in. Dit kan plaatsvinden in de praktijk, op het werk of bij de werknemer thuis. Ook zijn er mogelijkheden voor online begeleiding. Een en ander kan in overleg met uw bedrijfsarts en/of ingepast worden in een reeds bestaande gezondheidsprogramma.

Maatwerk

Uiteraard is het altijd mogelijk om maatwerk aan te bieden, afgestemd op uw organisatie en doelen.

Prijzen en details

In overleg met u stellen we een programma samen. Neem voor prijzen en details van de mogelijkheden contact op via het formulier op deze pagina. Er zijn zelfs mogelijkheden voor gratis workshops.