Door sociale isolatie valt alles stil, waardoor je helemaal teruggeworpen wordt op jezelf. Wie ben ik en waarom doe ik dit? Het levert ook veel stress op, alles is opeens anders. De wereld zoals je hem kende, is niet meer hetzelfde. Dat vraagt aanpassingen en niet iedereen kan daar even goed mee omgaan.

Ook op teams heeft telewerken grote invloed. Er is minder vaak contact, mensen missen het directe sociale contact en ervaren minder groepsgevoel. Dat kan leiden tot een gevoel van vervreemding en isolatie en daarmee dalende motivatie.

Thuis werken kan ook betekenen dat je niet op een juiste stoel zit, misschien meer zit dan op kantoor. Lichamelijke klachten kunnen hier ook door ontstaan.

Door deze problemen te herkennen zijn Houdingstherapie Hercules, een ervaren HR adviseur en een life coach bij elkaar gekomen om een programma te ontwikkelen om bedrijven te helpen om hier beter mee om te gaan.

Pilotprogramma

Op dit moment zijn we ons pilotprogramma aan het ontwikkelen. Je kunt instappen tegen een voordelig tarief als je deel wilt uitmaken van deze pilot.

Stuur even een mailtje naar patrick@houdingstherapie-hercules.nl als je meer wilt weten en mee wilt doen! Je kunt individueel reageren of met je bedrijf meedoen met de pilot!