GRATIS ONLINE WORKSHOP

Pijnvrij Leven Zonder Beperkingen

In de gratis online workshop ontdek je o.a.:

  • Hoe je zelf, zonder behandelingen, blijvend je klachten onder controle kan krijgen en houden (geheel Corona-proof)
  • Hoe je een leven lang actief kan blijven en de activiteiten kan blijven doen die je nu ook doet
  • Hoe je de taal van je lichaam kunt leren spreken
  • Hoe jouw houding is en hoe je houding kan bijdragen aan een pijnvrij leven

Kun je niet op deze data, schrijf je dan evengoed in en ontvang een update als de workshop opnieuw gegeven wordt!
Het is niet mogelijk om na afloop een opname te bekijken, je moet er live bij zijn!

Wat klanten zeggen over de Egoscue-methode:

"Naast het feit dat Patrick een superfijne therapeut is heeft de Egoscue methode mij veel goeds gebracht.

Herstellende van een knieblessure (en daarbij ook nog chronische knieproblemen door spierdisbalans) kreeg ik niet de puntjes op de i. Pijnvrij paardrijden lukte niet meer, en fietsen en wandelen ook eigenlijk niet meer. Het heeft wat voeten in aarde gehad en wat geduld, disipline en doorzettingsvermogen nodig gehad, maar ik kan nu zeggen dat ik alles weer pijnloos kan. Mijn algehele houding is echt verbeterd, achter de computer, maar ook bv. tijdens wandelen.

Over Patrick: Patrick is een goede, serieuze therapeut, die heel goed kan luisteren zonder te oordelen!"

Karen, 47

"Voor ik bij Patrick kwam had ik al een aantal dingen geprobeerd met de steeds terugkerende klachten die ik vooral in nek en schouders had.

Massages, fysiotherapie, chiropraxie. Ze waren meestal wel heilzaam maar van korte duur, dat maakte me best moedeloos. Op een event van Tony Robbins leerde ik over Egoscue en dit bracht me al snel bij Hercules terecht. Na 5 maanden kan ik met overtuiging zeggen dat Egoscue voor mij echt heeft geholpen, maar dat kon ik na een maand ook al wel. Patrick gaat nauwgezet te werk in het steeds perfectioneren van je persoonlijke pakket aan oefeningen (menu) en biedt een fijne persoonlijke ondersteuning. Het cruciale element is uiteraard zelf de discipline opbrengen om de oefeningen te blijven doen, maar het helpt enorm om daar op Patrick als coach te kunnen rekenen.

Jasmine, 34

"Wat ben ik blij met de begeleiding van Patrick. Jarenlang klachten en nu pas, door het heel exact bekijken van mijn houding, kom ik ervan af.

Ja.. Het vraagt je eigen inzet.. Maar het resultaat mag er zijn.
Nu pas merk ik hoeveel energie mijn pijn vroeg.
En nu pas merk ik hoe zalig het is om niet afgeleid te raken door pijn.

Mijn werk kan ik nu bovendien een stuk beter en langer doen omdat mijn houding veranderd is.
Deze investering in jezelf kan ik iedereen aanraden!

Esther, 41

Ik meld me aan voor de gratis online workshop

Niet meer elke week naar de masseur,

maar voorgoed van je pijnklachten af

Na de gratis online workshop weet je:

In 92% van de gevallen van rugpijn kan een traditionele dokter geen oorzaak vinden. Dit terwijl de Egoscue methode een succespercentage van meer dan 94% heeft.

Waarom de strategieën die je tot nu toe hebt gebruikt, niet (blijvend) helpen en wat je dan wel kunt doen om klachtenvrij te blijven. Welke vragen moet je aan een therapeut of behandelaar stellen om er achter te komen of de aanpak (blijvend) gaat helpen?

Esther

De sleutel tot blijvend pijnvrij worden. Als je dit belangrijke mechanisme van het menselijk lichaam overslaat, zul je nooit een blijvende verbetering ervaren.

Hoe het met jouw houding is gesteld.
Aan de hand van een aantal voorbeelden en testjes kijken we hoe het met jouw houding gesteld is. We doen ook een aantal oefeningen en kijken wat het effect daarvan is op jouw houding.

Wat houdingstherapie (niet) is.
Ik help een aantal misverstanden uit de wereld, zoals het continu moeten corrigeren van je houding. Daarna vertel ik wat houdingstherapie wél is en hoe je dat kunt integreren in je leven om een pijnvrij leven te krijgen en te houden. Ontdek of houdingstherapie iets voor jou kan betekenen! Want niet iedereen is geschikt als houdingstherapie-klant. Ik geef een eerlijke omschrijving van de ideale klant.

Foto Patrick

Live vragen stellen
Deze workshop is live, dus het gaat niet om een vooraf opgenomen training. Je hebt dus live de gelegenheid om vragen te stellen. Je kunt na afloop dan ook geen opname bekijken.

Ik reserveer mijn plek

Ter info: Er is beperkt plaats bij deze online workshop. Schrijf je dan ook snel in om verzekerd te zijn van je plek! Kun je niet op deze dag en tijd, schrijf je dan toch in zodat je een update ontvangt van de volgende keer dat de online workshop gegeven wordt. Het is niet mogelijk om na afloop een opname van de workshop te bekijken.

Doe mee met de gratis online workshop en ontvang ook...

mijn 13 tips voor thuiswerken zonder rugpijn

Ik krijg veel vragen van mensen die op dit moment thuiswerken daar veel achter hun pc zitten.

Zij krijgen dan last van hun rug, nek of schouders.

Ben jij of ken jij zo iemand?

Dan heb ik voor jou dit e-book geschreven met 13 waardevolle tips die je direct thuis kunt toepassen.

👉 Als deelnemer aan de online workshop ontvang je dit E-book "13 tips voor thuiswerken zonder rugpijn" GRATIS.

Foto Patrick

Hallo, ik ben Patrick van Enschot

Ik ben eigenaar en houdingstherapeut van Praktijk voor Houdingstherapie Hercules. Ik ben Egoscue Affiliate & Postural Alignment Specialist gecertificeerd door Egoscue Institute te San Diego.

Ik werkte veel achter de computer en had op gegeven moment veel last van RSI-klachten en van hevige pijn in mijn onderrug. Dat werd op een gegeven moment zo erg dat ik niet eens meer pijnvrij kon zitten.

Een goede vriend liet me toen een methode zien waarmee ik binnen een paar dagen van mijn klachten af was. Zonder steeds een behandelaar te hoeven bezoeken. Een methode waarmee ik mezelf klachtenvrij kon krijgen en houden. Heerlijk vond ik het, dat ik niet meer elke week naar de massage hoefde voor mijn onderrug. Deze methode heeft mijn leven veranderd!

Ik heb hierna zelf de opleiding tot houdingstherapeut gevolgd in Amerika en nu help ik anderen met deze methode.... en zet ik mij volledig in om zoveel mogelijk mensen te helpen een pijnvrij leven te leiden!

Het mooie van deze methode is dat het volledig digitaal en online kan gebeuren zonder enig kwaliteitsverlies. Hóe, dat leg ik uit in de workshop. De methode is dus volledig "Corona-proof".

Ik deel mijn verhaal in mijn gratis online training “Pijnvrij leven zonder beperkingen”.

Vragen over de online workshop en de Egoscue methode

  • Wanneer is de workshop? Ik weet dat je druk bent, dus ik bied de workshop op verschillende dagen en verschillende tijdstippen aan. Schrijf je in voor een tijd dat je geconcentreerd kunt kijken, zonder afleiding. Dan zul je het meeste opsteken van de informatie. Zit er op dit moment geen geschikt tijdstip bij? Schrijf je dan toch alvast in voor een van de workshops, zodat ik je daarna op de hoogte kan houden van beschikbare data in de toekomst. Of stuur mij een mail via deze link.
  • Waar is de workshop? Deze workshop (webinar) is alleen online te volgen. We sturen je een link waarmee je kan inloggen bij het webinar. Je kan meedoen vanaf elke plek waar je internet hebt, via je eigen pc, laptop, tablet of telefoon. Je ziet mij live, maar ik zie jou niet. Je mag vragen stellen via de privé of publieke chat.
  • Is de methode Corona-proof? Jazeker. Om pijnvrij te worden en blijven begeleid ik je van afstand. Ik ben er in getraind om de kleinste details te kunnen zien via de webcam. Je hoeft je huis dus niet uit. Als je wilt kun je natuurlijk naar de praktijk komen maar dit hoeft zeker niet. En ook in de praktijk kan ik anderhalve meter afstand houden want het betreft een 'no touch' methode, geen behandeling waarbij je aangeraakt hoeft te worden.
  • Waar is de praktijk gevestigd? Ik werk op 3 verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Purmerend en Steenwijk. Maar de Egoscue-methode is een hands-off methode, waardoor het mogelijk is om de methode ook samen online te doorlopen. Veel klanten die wat verder weg en/of in het buitenland wonen, kiezen voor deze online optie.
  • Hoe lang duurt de workshop? Ik leg je alles wat je moet weten om blijvend van je pijnklachten af te komen uit in ongeveer 1 uur. Na afloop heb jij concrete ideeën waar je mee aan de slag kunt om pijnvrij te gaan leven. Je hebt hierna nog de gelegenheid om vragen te stellen.
  • Is deze workshop iets voor mij? Als jij wil leren om zelf controle te krijgen over je klachten en een pijnvrij leven te leiden, dan is dit iets voor jou. Als je grip op je (pijn)klachten wil krijgen en wil ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je blijvend de oorzaak van je klachten aanpakt, doe dan mee met de workshop!

De eerstvolgende online workshop begint over...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Reserveer je plek