Pain Free is het meest populaire boek van Pete Egoscue, waarmee honderdduizenden mensen zichzelf al van hun pijn af hebben geholpen (kijk bijvoorbeeld naar de reviews op Amazon). Het is de op-een-na beste manier om houdingstherapie toe te passen, na een persoonlijk programma van uw houdingstherapeut dat natuurlijk altijd het allerbeste is. Dan worden de oefeningen immers volledige op jouw lijf en klachten afgestemd.

De vorige druk dateerde alweer van even geleden dus Pete heeft het boek volledig herschreven naar de laatste inzichten van deze tijd. Het resultaat is een onmisbaar en waardevol boek waarmee je jezelf of een ander kunt helpen om pijnvrij te worden. Zelfs cliënten die bij mij in de praktijk komen raad ik vaak aan om de eerste hoofdstukken van dit boek te lezen omdat het de methode zo goed uitlegt. Niemand die dat beter doet dan de grondlegger, nietwaar? Dus zoek je nog een leuk sinterklaas- of kerstkado?

Wil jij zelf gratis dit boek bemachtigen of wil je hier iemand blij mee maken die het wel kan gebruiken? Doe dan mee met de winactie rond de Nederlandse lancering van het boek (Let op: het boek is in het Engels).

Winactie

Er zijn 2 mogelijkheden om het boek te winnen. Beide opties zijn geldig tot en met 31 december 2021.

1. Maak kans op het boek (loterij) – ik geef 3 boeken weg in de loterij

De eerste mogelijkheid om kans te maken op een van de 3 boeken is als je

  1. iemand zich laat inschrijven voor het webinar van maandag 29 november (voor snelle beslissers) of het webinar van maandag 20 december. In dit gratis webinar leg ik in een uurtje uit wat deze methode zo effectief maakt tegen pijn. We doen ook een aantal voorbeeldoefeningen. Voorwaarde: laat mij voordat het webinar begint weten wie je hebt getipt (gebruik de whatsapp chatknop op deze pagina of stuur een mail naar patrick AT houdingstherapie-hercules.nl PUNT nl). Als diegene zich daadwerkelijk inschrijft en komt, en tot het einde blijft, maken zowel jij als deze persoon kans op het boek.
  2. Iemand aanbrengt voor een gratis quick scan. Vaak schrikken mensen als ze hun houding op de foto’s zien, en valt ook het kwartje waarom ze last hebben. Een quick scan is altijd gratis en vrijblijvend. Voorwaarde: diegene mag niet al eerder een quick scan hebben gedaan of cliënt zijn geweest. Dit mag je dus ook zelf zijn. Zowel jij als degene die de quick scan doet maken kans op het boek. Een quick scan is mogelijk online of op een praktijklocatie. De quick scan moet nog in 2021 plaatsvinden.
  3. Een pagina van de site deelt op social media (LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter) en hierbij de praktijk tagt. Facebook en Instagram: @houdingstherapie. Maak ook even een screen shot want door privacyinstellingen kan ik geen berichten zien die je allen met vrienden deelt. Of deel het openbaar. Handige pagina’s om te delen zijn de homepage, de webinar-pagina, de gratis quick scan pagina, of de blog-pagina. Maar wees creatief. Je kunt ook een eigen bericht schrijven op je pagina en daarin de praktijk taggen. Iedereen die voor het eind van het jaar tagt, doet mee.

Als je meerdere dingen doet loot je ook vaker mee. Dus doe je 1, 2 en 3 dan loot je 3 keer mee voor het boek. Winnaars worden getrokken op 1 januari 2022.

2. Krijg het boek

Je krijgt sowieso een boek als je

  1. Iemand aanbrengt voor een intake-sessie en diegene een traject (pakket van minimaal 4 sessies) ingaat van houdingstherapie. Zowel jij als diegene ontvangt het boek. De intake moet dit jaar (2021) nog plaatsvinden.
  2. Iemand aanbrengt voor een gratis quick scan en diegene besluit een traject (pakket van minimaal 4 sessies) in te gaan van houdingstherapie. Zowel jij als diegene ontvangt het boek. Deze quick scan moet dit jaar (2021) nog plaatsvinden.

Voor beide opties geldt dat je een boek krijgt voor elke persoon die je aanbrengt. Als je dus 3 personen aanbrengt krijg je 3 boeken, handig om er 1 of 2 weg te kunnen geven!